Onze accomodaties

Bekijk onze verschillende accomodaties! We bieden verschillende opties en groottes, maar alle accommodaties zijn voorzien van een eigen badkamer, TV en tweepersoonsbed.

Op zoek naar een plek om heerlijk te onthaasten en weer op te laden? Schone lucht, vogels, rust en ruimte kenmerken de omgeving van Lauwersoog. Het reeds nieuw gebouwde logement heeft 9 kamers met de uitzicht op de Waddenzee, direct aan de haven van Lauwersoog. Ziet u zich al zitten met een kopje koffie aan het franse balkonnetje met uitzicht op Schiermonnikoog? Dat kan bij ons.

De kamers in ons Logement

Het logement is gebouwd direct aan het gebouw van restaurette Schierzicht. Het pand heeft een moderne houten uitstraling met een sterke duurzame karakter. Naast zonnepanelen op het dak een een warmtepomp zijn er ook nog zes parkeerplekken voor elektrische auto’s met oplaadmogelijkheden. Onze gasten mogen gratis parkeren op onze parkeerplaats.

Standaardkamer

  • Gasten: 2
  • Grootte: 25m²

Deze kamers hebben heeft een prachtig uitzicht op de haven en de Waddenzee!

Prijzen beginnen bij: 550 per nacht

Details bekijken

Standaard Plus Kamer

  • Gasten: 2
  • Grootte: 28m²

Ruime kamer op de begane grond met eigen Sanitair, TV, bureau en extra daglicht

Prijzen beginnen bij: 700 per nacht

Details bekijken

Deluxe Kamer

  • Gasten: 2
  • Grootte: 30m²

Onze Deluxe kamer geeft je echt het “Loft” gevoel. Met een hoog plafond en meer vierkante meters kamer is het zeer geschikt voor iedereen die tot rust wil komen. 

Prijzen beginnen bij: 750 per nacht

Details bekijken

Superior Kamer

  • Gasten: 2
  • Grootte: 35m²

Een kamer met Uitzicht over het wad, het lauwersmeer en de haven. Met eigen sanitair, bureau en tv.

Prijzen beginnen bij: 700 per nacht

Details bekijken

De voorzieningen

Het logement heeft de keuze uit standaard, standaard plus, superior en deluxe kamers met allemaal eigen sanitair. De drie kamers op de begane grond zijn gelijkvloers en dus ook geschikt voor mindervaliden.

Alle kamers zijn voorzien van comfortabele twee 1-persoons boxspring bedden. Naast een flatscreen- tv is er ook een airco. Om de uitzicht op Schiermonnikoog te kunnen genieten vanuit het frans balkonnetje is er een zitje in elke kamer. Uiteraard heeft elke kamer een kofferbank en een hang- en legkast om diverse kleding en benodigdheden erin op te bergen. Onze kamers beschikken over goed en snel gratis wifi met een bureau en bijpassende stoel waar heerlijk aan gewerkt kan worden.