Bedrijfswaarden

Al meer dan 30 jaar een echt

Familiebedrijf

Ons restaurant bestaat inmiddels al meer dan 30 jaar en 2021 voegen we daar iets nieuws aan toe. Je kunt namelijk vanaf heden bij ons overnachten op Lauwersoog! De plannen waren er al een tijdje, maar de pandemie heeft ons de tijd gegeven om deze plannen concreet te maken, uit te werken en de bouw te regelen.

In ons Logement staat gastvrijheid en toegankelijkheid hoog in het vaandel. Iedere dag van het jaar doen we ons uiterste best om jullie, onze gasten, een zo plezierig mogelijke ervaring in ons Logement maar ook in ons restaurant te geven. Dat doen we overigens niet alleen met onze gasten, maar ook met ons personeel, partners en leveranciers. Want samen ben je sterker dan alleen!

Uniek

Ons restaurant en logement zijn gelegen op de driesprong van drie zeer speciale gebieden. Met de Waddenzee letterlijk naast onze voordeur, bevinden we ons direct naast een Werelderfgoed! Daarnaast zijn de haven van Lauwersoog en het nationaal park Lauwersmeer twee unieke hotspots die zowel toeristen als veel plaatselijke bewoners trekken. Hierdoor is een ‘ritje Lauwersoog’ niet zomaar een ritje, het is namelijk een beleving voor jong en oud!

Duurzaam

Wij vinden dat duurzaamheid meer dan alleen om onze planeet gaat. Onze band met gasten, partners en leveranciers vinden we namelijk van enorm belang. Vandaar dat wij ook graag tijd en moeite stoppen in het opbouwen van langdurige relaties, zowel op zakelijk als niet-zakelijk vlak. 

Daarnaast vinden het vergroenen van onze bedrijven belangrijk. Zo is ons nieuwe logement helemaal gasvrij, liggen onze daken vol met zonnepanelen en maken we gebruik van duurzaam verpakkingsmateriaal in ons restaurant en logement.