Fietsen huren

Fietsen huren op Lauwersoog

Houd je van fietsen in de natuur? Ervaar de omgeving van Lauwersoog op onze elektrische fietsen met al je zintuigen. Het Lauwersmeergebied biedt een uitgebreid netwerk van fietspaden. Talloze kilometers fietspaden langs schitterende landschappen en de natuur.

Niet alleen onze gasten in het Logement maar iedereen kan bij ons een elektrische fiets huren voor maar €27,50 per dag. Stap op de fiets en voel de win in je haren!

Rondje Lauwersmeer fietsen

Een van de mooiste fiets- en wandelroutes van Noord-Nederland is het rondje Lauwersmeer. Deze 43 km lange route voert je langs natuur, cultuur en de historie van het Lauwersmeergebied. Ontdek de mooiste plekken langs de vogelkijkbanken, hemelplatforms en de nieuwe Waddentribune bij de Hoek van de Bant met het prachtig uitzicht over het Werelderfgoed Waddenzee. Je kunt de route hier downloaden.

Fietsroute Nationaalpark Lauwersmeer

Een prachtig landschap en een paradijs voor vogels, dus ook voor vogelliefhebbers is dit dé perfecte route. Je fietst namelijk langs twee vogelkijkhutten waar je ontzettend veel verschillende vogelsoorten kan spotten. Deze route is 61 km lang en duurt ongeveer 3 uur met de elektrische fiets.

Meer informatie over fietsen in het Lauwersmeergebied vind je hier