Blog

We zijn klaar om jullie te ontvangen!

Eindelijk is het zo ver. We zijn klaar om jullie welkom te heten in ons gloednieuwe Logement! De laatste loodjes zijn helemaal voltooid en onze proefslapers hebben de eerste nachtjes al bij ons doorgebracht. Vanaf 2 januari 2022 kan jij ook je overnachting bij ons boeken via onze website!

Ondertussen zijn we natuurlijk al druk met de lancering van ons logement. De geplande datum van de opening hangt natuurlijk erg samen met de geldende maatregelen. Een precieze datum wordt uiteraard nog naar buiten gecommuniceerd via de website van Schierzicht en die van het Logement.

De laatste loodjes zijn aangebroken!

Je hebt het misschien al gezien tijdens je bezoek aan ons restaurant, maar we zijn druk bezig met de laatste fase van de bouw van ons logement. Ondertussen waren we natuurlijk druk met stijlkeuzes voor het interieur, de inrichting voor de kamers te bepalen, maar ook aan een stukje verduurzaming en vergroening. Zo is ons logement straks volledig gasloos doordat we een warmtepomp gebruiken!

De grote, feestelijke opening van ons nieuwe logement.

Ondertussen zijn we natuurlijk al druk met de lancering van ons logement. De geplande datum van opening ligt ergens rond begin december, maar een precieze datum wordt uiteraard nog naar buiten gecommuniceerd via deze website en die van het logement.

Deze dag wordt natuurlijk ook feestelijk geopend, meer informatie daarover volgt binnenkort op deze website en op onze socials.

Als eerste op de hoogte zijn?

Blijf op de hoogte van de lancering en de datum waarop we onze feestelijke opening plannen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wees de eerste die op de hoogte word gebracht.

Uniek concept: Overnachten in de Haven

Het Lauwersmeer is zo’n bijzonder en uniek gebied, dat het is uitgeroepen tot een Nationaal Park in Nederland. Het park is een wildernis van water, eilanden, bos, uitgestrekte rietvelden en oneindig lange graslanden.

Echt een paradijs voor de natuurliefhebber, maar ook voor de watersporter, vogelspotter en fietsliefhebber. In de haven van Lauwersoog, welke midden in het Lauwersmeer gebied ligt, kan jij uniek overnachten in de haven!