Standaardkamer

Over deze kamer: 

Deze kamer heeft twee eenpersoons boxspringbedden van 90x 200cm. De badkamer is apart en kan door een schuifdeur gesloten worden. Deze kamer is geschikt voor twee volwassenen. Het Logement heeft in totaal vier standaard kamers beschikbaar.

Praktische info: 

Twee standard kamers zijn op de begane grond en geschikt voor mensen die slecht te been zijn. Twee standard kamers bevinden zich op de eerste verdieping. Ze zijn bereiktbaar met een trap. Er is geen lift aanwezig.

Standaard Plus Kamer

Over deze kamer: 

Deze kamer heeft twee eenpersoons boxspringbedden van 90x 200cm. De badkamer is apart en kan door een schuifdeur gesloten worden. Deze kamer is geschikt voor twee volwassenen. Mogelijkheden voor een derde persoon zijn aanwezig. Het Logement heeft in totaal twee  standaard plus kamers beschikbaar. Een kamer is op de begane grond en de andere kamer is op de eerste verdieping. De kamer op de eerste verdieping is alleen  te bereiken via een trap. Er is geen lift beschikbaar.

Praktische info:

De standaard Plus kamer heeft een extra raam in de badkamer en extra daglicht in de kamer. Deze kamers zijn geschikt voor een extra bedje voor kinderen.

Deluxe Kamer

Over deze kamer: 

Deze kamer geeft u het echte ‘loft gevoel’ door het verhoogd plafond. Onze deluxe kamers bevinden zich op de hoogste verdieping. Het voelt heel ruim en heeft een waanzinnig uitzicht op Schiermonnikoog en de Waddenzee. Deze kamer heeft twee eenpersoons boxspringbedden van 90x 200cm. De badkamer is apart en kan door een schuifdeur gesloten worden. Deze kamer is geschikt voor twee volwassenen. 

Praktische Info: 

Onze deluxe kamers zijn gelegen op de tweede verdieping. Deze zijn alleen te bereiken via twee trappen. Er is geen lift beschikbaar.

Superior Kamer

Over deze kamer:

Droom weg in het kroonjuweel van ons logement: onze superior kamer met loft gevoel op de hoogste verdieping! Het voelt niet alleen heel ruim door het verhoogd plafond maar ook door het extra daglicht in de kamer en het extra raam in de badkamer. Met een zicht van 270 graden kunt u niet alleen het Lauwersmeer en de haven zien maar heeft u ook zicht op de Waddenzee en zelfs Schiermonnikoog.. 

Deze kamer is uitgerust met twee eenpersoons boxspringbedden van 90x 220cm om zachte dromen te garanderen. De badkamer is apart en kan door een schuifdeur gesloten worden. Deze kamer is geschikt voor twee volwassenen.  

Praktische Info: 

Onze superior kamer is gelegen op de tweede verdieping. De kamer is te bereiken via twee trappen. Er is geen lift beschikbaar.